ΤΑΙ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΑΘΗΝΑ
ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου για την Ημέρα Καρδιάς, την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016 στην Αθήνα. Στάλθηκε το μήνυμα της άσκησης ως μέσο πρόληψης των καρδιαγγειακών νοσημάτων με τη συμμετοχή του κοινού στο πρόγραμμα tai chi που παρουσίασε ο δάσκαλος Γιάννης Κωστόπουλος της σχολής «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ». Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι εκτέθηκαν στον πρωτότυπο και σπάνιο ήχο της αρχαίας ελληνικής λύρας που δεξιοτεχνικά ερμήνευσε ο συνθέτης και σολίστας Νίκος Ξανθούλης. Τον συνόδευσε στο βιολοντσέλο η Χριστίνα Κολοβού. Η φετινή εκδήλωση είχε το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι εστίασε στη σημασία που έχει για την υγεία, η συνδυασμένη άσκηση Νου και Σώματος.
 
Το Ωνάσειο ευχαριστεί τους συντελεστές της εκδήλωσης, τον χορηγό της εκδήλωσης την εταιρεία Βίκος και το κοινό που συμμετείχε με ενθουσιασμό.   
 
Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο τονίζει σταθερά μέσω των δράσεων για την Ημέρα Καρδιάς τη θεμελιώδη αξία της πρόληψης στην αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Ο Δάσκαλος Γιάννης Κωστόπουλος και οι μαθητές της σχολής «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ», ευχαρίστησαν το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για την ευκαιρία που είχαν να παρουσιάσουν τα οφέλη της άσκησης tai chi στην υγεία, με έμφαση στα καρδιαγγειακά νοσήματα. Μεγάλη μας χαρά ήταν ότι τόσο το κοινό, όσο και οι γιατροί που συμμετείχαν έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον.
Όπως ανέφερε και ο Δάσκαλος της σχολής, στόχος μας αποτελεί προώθηση του tai chi και η ορθή διάδοση του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
http://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/story/347990/h-ygeia-tis-kardias-mas-thelei-tai-chi-kai-arxaia-elliniki-moysiki

http://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/proionta-ypiresies/news/37851/imera-kardias-2016-tai-chi-kai-arxaia-elliniki-moysiki-gia-tin-ygeia-tis-kardias.html

http://www.iatropedia.gr/eidiseis/imera-kardias-2016-tai-chi-kai-archaia-elliniki-mousiki-gia-tin-ygeia-tis-kardias/66226/
Χαλκίδος & Υακίνθων 1
Λυκόβρυση - Αθήνα
© Τάι Τσι Τσουάν "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Γιάννης Κωστόπουλος
Τηλ: 210 2777.710
Κινητό: 6937.243204  
(απογευματινές ώρες)