ΤΑΙ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΑΘΗΝΑ
ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ

Απονομή Επίσημων Κρατικών Διπλωμάτων

Μεγάλη ημέρα για την σχολή του «ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΙΝΙΚΑ» του ΕΠΟΚΕΣ.
Κυριακή 29 Μαΐου, 2016, πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα, η τελετή απονομής των Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος Διπλωμάτων Ντουάν, της Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου, από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Λάμπρο Σταμούλη. Τον κύριο Σταμούλη υποδέχτηκαν ο Ιδρυτής και Διευθυντής του ΕΠΟΚΕΣ Σι Γιαν Τζουό - δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης μαζί με όλους τους δασκάλους του ΕΠΟΚΕΣ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Αθήνας, στον Υμηττό.
Ο κύριος Σταυρίδης απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό προς τον Πρόεδρο λέγοντας πως είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο και τους υπόλοιπους δασκάλους η παρουσία του στο ΠΟΚΕΣΑ και του απένειμε μια Αναμνηστική Τιμητική Πλακέτα με τη οποία ο ίδιος αλλά και η διοίκηση του ΕΠΟΚΕΣ τον ευχαρίστησαν για τη συνδρομή του στην προστασία και την διάδοση των πολεμικών τεχνών του Σαολίν, στην Ελλάδα. Ο κ. Σταμούλης χαιρέτησε και ευχαρίστησε τα μέλη για την θερμή υποδοχή, μίλησε στους παρευρισκόμενους για την Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου, αναφέροντάς τη ως μια μεγάλη οικογένεια όπου όλοι μαζί από κοινού πασχίζουν για το καλύτερο, για την ανάδειξη της τέχνης του Γουσού - Κουνγκ Φου, και της χώρας μας. Συνομίλησε με όλους τους συμμετέχοντες, και τους εξήγησε την αναγκαιότητα σύμπνοιας και ομαδικότητας όλων όσων ασχολούνται με τις Κινέζικες πολεμικές τέχνες, έτσι ώστε να καταφέρει η Ελλάδα να γίνει ένας πολύ ικανός αντίπαλος με διακρίσεις σε διεθνείς και άλλες εκδηλώσεις. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. έκανε την απονομή των Επισήμων Διπλωμάτων Ντουάν και ευχήθηκε καλή συνέχεια, καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες σε όλους.

Από τον «ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΙΝΙΚΑ», αναγνωρίστηκαν οι Κωστόπουλος Ιωάννης [Βαθμό 4ου Ντουάν], η Σάλιαρη Αγνή [Βαθμό 2ου Ντουάν], η Σάλιαρη Έλενα [Βαθμό 2ου Ντουάν] και ο Βλάχος Βασίλης [Βαθμό 2ου Ντουάν].

Η επίσημη αυτή αναγνώριση των Σπουδαστών και Σπουδαστριών του Σωματείου μας, έρχεται σε συνέχεια μιας συνεχόμενα ανοδικής πορείας και δίνει σε όλους μας μεγάλη ικανοποίηση, αλλά και κουράγιο για να συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση, το ΕΠΟΚΕΣ, την Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. Και τον Πρόεδρο κύριο Σταμούλη για αυτή του την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.
Χαλκίδος & Υακίνθων 1
Λυκόβρυση - Αθήνα
© Τάι Τσι Τσουάν "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ
All rights reserved
 
FOLLOW US /
 
Επικοινωνία
Γιάννης Κωστόπουλος
Τηλ: 210 2777.710
Κινητό: 6937.243204  
(απογευματινές ώρες)